Τελευταία ενημέρωση Τε, 12/07/2017

Live Streaming Ποδοσφαιρου σε Εταιρείες Στοιχημάτων

"Live Streaming" για ποδοσφαιρο, μπάσκετ, τεννις δωρεάν

σε Vistabet, Sportingbet και Stoiximan

03/05/2014

Το δωρεάν live streaming ξεκίνησει το έτος 2008 όταν οι bookmakers για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες και να κάνουν περισσότερες εγγραφές εκτός από τα bonus που έδιναν και δίνουν σε παλιούς και νέους παίκτες, ξεκίνησαν με πρώτη την bet365 να προσφέρουν την δυνατότητα να παρακολουθούν από τον λογαριασμό τους δωρεάν αγώνες από τα μεγαλύτερα ευρωπαικά πρωταθλήματα. Μέχρι την αποχώρηση στα τέλη του 2011 των περισσοτέρων εταιρειών από την Ελλάδα πάνω από δέκα έδιναν αυτή την δυνατότητα. Ήδη πλέον Εταιρείες όπως η Vistabet, η Sportingbet και ο Stoiximan προσφέρουν δεκάδες χιλιάδες ζωντανές μεταδόσεις κάθε χρόνου στους παίκτες του στοιχήματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο παίκτης εκτός της εγγραφής του, είναι να έχει κάνει μία κατάθεση και σε κάποιες περιπτώσεις να έχει τοποθετήσει κάποιο στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες ή λιγες ημέρες.

Οι απαιτήσεις αυτές διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία και για αυτό πρέπει ο παίκτης να διαβάσει την παρουσίαση της κάθε στοιχηματικής εταιρείας στο freebets.gr για να γνωρίζει από πριν τι πρέπει να κάνει για να δει live αγώνες. Στο άρθρο μας για τις ζωντανές μεταδόσεις από τον στοιχηματικό μας λογαριασμό αναλύουμε όλες τις εταιρείες που προσφέρουν τη δυνατότητα αυτή και το τι πρέπει να προσέξει ο κάθε παίκτης.

Πρόγραμμα live streaming μεταδόσεων

Το πρόγραμμα με τις live streaming μεταδόσεις είναι ένα εργαλείο του freebets.gr το οποίο καθημερινά προσφέρει όλες τις μεταδόσεις αγώνων ενω μπορείτε δίπλα στον αγώνα να ενημερωθείτε για το ποιες εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν τον αγώνα αυτό. Αφού πλοηγηθείτε σην εταιρεία και ανοίξετε λογαριασμό, με το οποίο μην ξεχάσετε να ζητήσετε και το μπόνους εγγραφής, θα πάτε στη σελίδα του ζωντανού στοιχηματισμού όπου και θα βρείτε το πεδίο με τη μετάδοση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλή σας απόλαυση!

 

 

 

Διαφημίσεις

Live Streaming και τηλεοπτικο πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων

Πρόγραμμα για Live Streams & Τηλεοπτικές Μεταδόσεις
Ποδοσφαίρου/Μπάσκετ/Motorsports

   
 

 

   

 

SportNetbet com
Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που καταχωρήσατε.
απεξαρτηση απο τζόγο