Τελευταία ενημέρωση Τρι, 01/11/2016
SportNetbet com

Τα λεφτά σου πίσω με 0-0 στη Bet365

Τα λεφτά σου πίσω με 0-0 στη Bet365

Ποντάρετε σε οποιαδήποτε αναμέτρηση της αρεσκείας σας και αν το στοίχημά σας χαθεί ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφωθεί σε 0-0, τότε η bet365 σας επιστρέφει το χαμένο σας στοίχημα.

 


 

Μην αφήσετε ένα σκορ 0-0 να σας απογοητεύσει ξανά, με τη φανταστική προσφορά Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων

Παίξτε ένα στοίχημα πριν τον αγώνα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγορά για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιρικό αγώνα, και αν αυτός λήξει 0-0, η bet365 θα σας επιστρέψει το ποντάρισμά σας αν το στοίχημα χάθει. 

Αυτή η προσφορά δεν θα ισχύει όπου ένα στοίχημα έχει πλήρως κλείσει. Όπου ένα στοίχημα έχει μερικώς κλείσει και ο αγώνας λήξει 0-0, μόνο το εναπομείναν ενεργό στοίχημα θα επιστρέφεται.

Μια λευκή ισοπαλία δεν μπορεί ποτέ να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα στην bet365. 

Όροι & Προϋποθέσεις

1.     Σε πολλαπλά στοιχήματα οι επιλογές θα λαμβάνονται ως μη συμμετέχοντες.

2.     Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη σε πριν τον αγώνα στοιχήματα σε κάθε αναμέτρηση για τις αγορές σε Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές Σκορ και Scorecast. Αν ο αγώνας λήξει 0-0, θα σας επιστρέψουμε το στοίχημά σας αν αυτό είναι χαμένο.

3.     Αυτή η προσφορά δεν ισχύει όπου ένα στοίχημα έχει Κλείσει εις ολόκληρον. Όπου ένα στοίχημα έχει Κλείσει μερικώς και ο αγώνας λήξει 0-0, μόνο το ενεργό ποντάρισμα που απομένει, θα αποζημιώνεται.

4.     Αν παραβιαστεί οποιοσδήποτε όρος ή υπάρχουν στοιχεία ότι μια σειρά από στοιχήματα που τοποθετούνται από πελάτη ή από ομάδα πελατών, δίνουν εγγυημένο κέρδος λόγω μπόνους εγγραφής, ενισχυμένης πληρωμής, δωρεάν στοιχημάτων ή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο ή άλλης προσφοράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η bet365 διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το μπόνους και είναι στην αποκλειστική ευχέρειά της να διευθετήσει τα στοιχήματα στις σωστές αποδόσεις, να ακυρώσει τα δωρεάν και τα χωρίς ρίσκο στοιχήματα ή να ακυρώσει τα στοιχήματα που χρηματοδοτήθηκαν από την προσφορά κατάθεσης. Επιπλέον, η bet365 διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει χρέωση στον πελάτη μέχρι και ίση με την αξία του μπόνους, του δωρεάν στοιχήματος, του στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή της επιπλέον πληρωμής για να καλύψει σχετικά διοικητικά έξοδα. Επιπλέον διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από οποιονδήποτε πελάτη να προσκομίσει επαρκή αποδεικτικά έγγραφα, πριν προχωρήσουμε στην πίστωση οποιουδήποτε μπόνους, δωρεάν στοιχήματος, στοιχήματος χωρίς ρίσκο ή προσφοράς στο λογαριασμό του.

5.     Οι προσφορές της bet365 προορίζονται για παίκτες που παίζουν για ψυχαγωγία και είναι στην αποκλειστική κρίση της να περιορίσει το δικαίωμα των πελατών να συμμετάσχουν σε ολόκληρη ή μέρος οποιασδήποτε προσφοράς.

Η bet365 διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να ακυρώσει, να ζητήσει την επιστροφή ή να αρνηθεί οποιαδήποτε προσφορά κατά απόλυτη κρίση της.Νέα της Bet365

Προσφορά για το Ρεάλ Μαδρίτης Βόλφσμπουργκ από τη Bet365

Προσφορά για το Ρεάλ Μαδρίτης Βόλφσμπουργκ από τη Bet365
Παίξτε ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Βόλφσμπουργκ στη Bet365 και θα σας προσφέρει ένα ισόποσο στοίχημα χωρίς ρίσκο Σε-Εξέλιξη, στη μεγάλη αναμέτρηση.  

Each Way Πρώτοι Σκόρερ στη Bet365

Each Way Πρώτοι Σκόρερ στη Bet365
Στοιχηματίστε στη Bet365 σε πρώτο παίκτη που θα σκοράρει και ακόμη κι αν δεν σημειώσει πρώτος γκολ, ακόμη και τότε θα πληρωθείτε.

Τα λεφτά σου πίσω με 0-0 στη Bet365

Τα λεφτά σου πίσω με 0-0 στη Bet365
Ποντάρετε σε οποιαδήποτε αναμέτρηση της αρεσκείας σας και αν το στοίχημά σας χαθεί ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφωθεί σε 0-0, τότε η bet365 σας επιστρέφει το χαμένο σας στοίχημα.  

Μπάσκετ Μπόνους στη Bet365

Μπάσκετ Μπόνους στη Bet365
Η προσφορά της Bet365 Μπάσκετ Μπόνους, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μπόνους έως και 50% σε παρολί στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις Μπάσκετ.

Μπόνους σε παρολί τένις από τη bet365

Μπόνους σε παρολί τένις από τη bet365
Αυτή η προσφορά ισχύει στα κέρδη σε πριν τον αγώνα παρολί των 2 ή περισσότερων επιλογών στις αγορές Νικητής Αγώνα, Νικητής Πρώτου Σετ και Στοίχημα Σετ, για Μονά και Διπλά από κάθε Γκραν Σλαμ, ATP, WTA ή Τσάλεντζερ Τουρ γεγονός, καθώς επίσης και για Μονά και Διπλά σε αγώνες από το Κύπελλο Ντέιβις,

Επιστροφή χρημάτων με λευκή ισοπαλία στη bet365

Επιστροφή χρημάτων με λευκή ισοπαλία στη bet365
Ποντάρετε σε οποιαδήποτε αναμέτρηση της αρεσκείας σας και αν το στοίχημά σας χαθεί ενώ το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφωθεί σε 0-0, τότε η BET365 σας επιστρέφει το χαμένο σας στοίχημα.

Ασφαλές στοίχημα Bet365: Each Way Πρώτοι Σκόρερ

Ασφαλές στοίχημα Bet365: Each Way Πρώτοι Σκόρερ
Πόνταρε σε ένα each-way στοίχημα για πρώτο παίκτη που θα σκοράρει και η επιλογή σου σημειώσει γκολ σε οποιοδήποτε λεπτό του αγώνα, τότε η Bet365 θα σε πληρώσει.

Mobile Live Streaming απο την Bet365

Η Bet365.gr προσφέρει μέσω της mobile εφαρμογής της ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων. Μπορείτε να στοιχηματίσετε και να παρακολουθήσετε live agones εν κινήσει σε Android, Iphone και Ipad.

Bet365 Live streaming: 28 Νοεμβρίου - 12 Δεκεμβρίου

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει σε πολλά αγωνίσματα και η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Βet 365 Live Streaming 21 - 30 Νοεμβρίου

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει σε πολλά αγωνίσματα και η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Bet 365 Live Streaming 15 Νοεμβρίου - 12 Δεκεμβρίου

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει σε πολλά αγωνίσματα και η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Bet 365 Livestreaming 7 - 15 Νοεμβρίου

Τα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει σε πολλά αγωνίσματα και η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Champions League Free Bet Offer with Βet365

Champions League Free Bet Offer with bet365
Συμπεριλαμβάνονται στοιχήματα πριν τα ματς της Τρίτης και της Τετάρτης, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίζεται και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Copa Load of This - bet365 Livestreaming Schedule‏

Τα πρωταθλήμτα έχουν ξεκινήσει σε πολλά αγωνίσματα και η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Bet 365 Livestreaming 9 - 16 Οκτωβρίου

 Παρακολουθείστε δωρεάν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και άλλα αθλήματα από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Χωρίς να χρειαστεί να στοιχηματίσετε δείτε τους αγώνες που...  

Bet 365 Livestreaming 5-6 Σεπτεμβρίου

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο  η Bet365 σας προσφέρει μία σπουδαία επιλογή ποδοσφαιρικών αγώνων για να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό, χωρίς να στοιχηματίσετε.

Bet 365 Livestreaming 31 Ιουλίου-6 Αυγούστου

Τρίτος μήνας του καλοκαιριού και λίγο πριν ξεκινήσουν και τυπικά τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και η νέα αθλητική σεζόν, η Bet365 συνεχίζει να σας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές σε εξέλιξη διοργανώσεις σε πολλά αγωνίσματα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Bet365 Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου 2012: Ποιο μπαστούνι θα οδηγήσει στο χρυσό;

Στοιχήματα Ολυμπιακών Αγώνων 2012
Έτοιμες να πάρουν τις θέσεις του και τα μπαστούνια τους στο χέρι είναι οι εθνικές Ολυμπιακές ομάδες κυνηγώντας τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Bet 365 Livestreaming 25-30 Ιουλίου

Ο Ιούλιος φτάνει στο τέλος του, όμως οι διοργανώσεις και τα αθλητικά γεγονότα ολοένα και αυξάνουν και η Bet365 σας προσφέρει τη δυνατότητα να τα απολαύσετε σε απ’ ευθείας live μεταδόσεις.

Bet365 Ολυμπιακοί Αγώνες Λονδίνου 2012: Ποιος θα γίνει χρυσός στο χάντμπολ

Στοιχήματα Ολυμπιακών Αγώνων 2012
Το 1936 στο Βερολίνο το χάντμπολ εντάχθηκε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε επίπεδο αντρών, όμως δεν υπήρξε συνέχεια και μετά από πολλά χρόνια διακοπής, επανήλθε στη συνέχεια το 1972 για τους άνδρες και το 1976 για τις γυναίκες.

Bet365 Wimbledon 2012: Μετά τον Ναδάλ ποιός;

Wimbledon στοιχήματα
Η αρχαιότερη διοργάνωση τένις που ξεκίνησε το 1877 και διεξάγεται στο Wimbledon του Λονδίνου απ’ όπου και πήρε την ονομασία της, βρίσκεται σε εξέλιξη και...

Bet 365 Livestreaming 28 Ιουνίου-6 Ιουλίου

Ο Πρώτος μήνας του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος του, όμως όχι και τα αθλητικά γεγονότα τα οποία σας προσφέρει η Bet365 τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε...

Bet 365 Livestreaming 13-21 Ιουνίου

Ο υδράργυρος ανεβαίνει συνεχώς και η Bet365 συμμετέχει μαζί σας στο ζεστό καλοκαίρι προσφέροντάς σας ποικιλία live μεταδόσεων για όλα τα γούστα. Παρακολουθήστε απ’ τις 13-21 Ιουνίου εντελώς δωρεάν απ’ τον υπολογιστή σας αγώνες ποδοσφαίρου...

Bet 365 Euro 2012 free bet προσφορά: Ισπανία-Ιταλία

Bet 365 - free bet στο Ισπανία - Ιταλία
Η Ισπανία αντιμετωπίζει την Ιταλία στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Euro 2012 την Κυριακή 10 Ιουνίου, και η Bet 365 έχει μια φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις.

Bet 365 Livestreaming 07-12 Ιουνίου

Καλοκαίρι με την Bet365 να σας προσφέρει επιλογές ποδοσφαιρικών, μπασκετικών,  αγώνων, αλλά και βόλεϊ για να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό, χωρίς να στοιχηματίσετε και χωρίς να μετακινηθείτε από τον υπολογιστή σας.

Bet365: Ποιο το ζευγάρι πρώτου σκόρερ-πρωταθλητή;

Bet365 στοιχήματα
  Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοίχημα διαθέτει στην μεγάλη ποικιλία της για το Euro 2012 η Bet 365 δίνοντας την ευκαιρία πονταρίσματος σε πρώτο σκόρερ και πρωταθλητή Ευρώπης μαζί! 

Bet365 Euro 2012 Επιστροφή Χρημάτων στη Λευκή Ισοπαλία

Bet 365 Εuro 2012 Επιστροφή χαμένων στοιχημάτων
Η προσφορά της Bet 365 Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει στοιχήματα σε Πρώτο Παίκτη Που Θα Σκοράρει, Τελευταίο Παίκτη Που Θα Σκοράρει και Παίκτη Να Σκοράρει Οποτεδήποτε για κάθε αναμέτρηση του Euro 2012!

Bet365: Γκόμεζ, Φαν Πέρσι ή κάποιος άλλος;

Στοιχήματα Bet365
Πρώτος σκόρερ στο Euro 2008 είχε αναδειχθεί ο Νταβίντ Βίγια με τέσσερα τέρματα, όμως ο Ισπανός επιθετικός δεν θα συμμετάσχει αυτή τη φορά εξαιτίας του πολύμηνου τραυματισμού του. Η Bet 365...

Bet365: Ώρα αιώνιων τελικών

ΟΣΦΠ-ΠΑΟ
Το Final-4 της Κωνσταντινούπολης τελείωσε με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει το δεύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, όμως τώρα έφτασε η ώρα των τελικών της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Bet365 Eurovision 2012: Ποιες οι καλύτερες στις γεωγραφικές περιοχές τους;

Bet365 Eurovision
Η bet365 δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ το μεγάλο ραντεβού της φετινής Eurovision στο Μπακού που θα ξεκινήσει στις 22/5 με τον πρώτο ημιτελικό, θα συνεχιστεί στις 24 με τον δεύτερο και θα ολοκληρωθεί στις 26 με τον μεγάλο τελικό.

Bet 365 Live Streaming: Δωρεάν στο κινητό σας

Bet365 Mobile Live Streaming
Μπορείτε τώρα στη Bet365 να βλέπετε  σπορ ζωντανά στο iPhone, iPad ή Android σας, όπως Ποδόσφαίρο, Τένις και Μπάσκετ αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό στον οποίο έχετε κάνει κατάθεση ή έχετε παίξει στοίχημα πρόσφατα...

Bet365 Mobile Betting Bonus 50 ευρώ

Bet365 στοίχημα μέσω κινητού με 50 ευρώ μπόνους
Δοκιμάστε τη νέα  φανταστική υπηρεσία Mobile Betting της Bet365 για πρώτη φορά και θα κερδίσετε ένα  μπόνους 100%, ανεξαρτήτως αν είστε νέος ή υπάρχων πελάτης της bet365. Ανάλογα με τη συσκευή κινητού σας, θα απολαύσετε μία ευρεία γκάμα αγώνων συμπεριλαμβανομένων, εύκολης χρήσης για&nbs

Bet365: City - United free bet

Bet365 free bet προσφορά - Manchester City - Manchester United
Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Στάδιο Ετιχάντ τη Δευτέρα στις 30 Απριλίου, σε έναν αγώνα που αναμένεται καθοριστικός στην κούρσα για τον τίτλο αυτής της σεζόν - H Bet365 έχει μία φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για να προσθέσει στις συγκινήσεις. Παίξτε ένα στοίχ

Bet 365 - Νέο Ποκερ VIP Πρόγραμμα

Bet 365 Poker Table
Η bet365 σας ανταμείβει για το παιχνίδι σας, δίνοντάς σας το καλύτερο διαθέσιμο Πρόγραμμα VIP. Υπάρχουν τέσσερα φανταστικά επίπεδα από το Χάλκινο έως το Πλατινένιο. Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζετε και τόσο καλύτερη η ανταμοιβή που μπορείτε να λάβετε.

Bet 365 Livestreaming 21-22 Απριλίου

Bet365 πρόγραμμα Livestreaming για το σαββατοκύριακο
Η Bet365 συνεχίζει να προσφέρει στην υπηρεσία "ζωντανό βίντεο" όλα τα μεγάλα παιχνίδια κάθε αγωνιστικής. Αυτό το σαββατοκύριακό δείτε μεταξύ άλλων εντελώς δωρεάν από τον υπολογιστή σας το El Classico Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα, και το ντέρμπυ της Bundesliga Βέρντερ-Μπάγερν Μονάχου.

Bet365 - Έως διπλάσιο μπόνους στα παρολί

Bet365 Μπόνους στα παρολί έως 100 ευρώ
Στοιχηματίστε ένα παρολί πριν τον αγώνα σε 3 ή περισσότερες επιλογές με ομάδες από ευρωπαικά πρωταθλήματα και αν κερδίσετε, η Bet365 θα προσθέσει στα κέρδη σας μπόνους από 5% έως 100%. Η φανταστική προσφορά της Bet365 ...

Bet365 - Live Streaming 10-16 Ιανουαρίου

Bet365 Live Streaming Δωρεάν από τον λογαριασμό σας
Την εβδομάδα 10-16 Ιανουαρίου η Bet365 προσφέρει στο Bet 365 Live Video εκατοντάδες ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς αγώνες ανάμεσα στους οποίους και live streaming στο Ελληνικό Κύπελλο για όσους δεν είναι κάτοικοι Ελλάδος.

12 Εκπλήξεις Χριστουγέννων στο Bet365 Casino

Καθημερινά Μπόνους στο καζίνο της Bet365 τον μήνα Δεκέμβριο
Παίξτε στο Καζίνο της Bet365 τα Χριστούγεννα 2011 και κερδίστε αυτοκίνητα, διακόπες και ένα μπόνους κάθε ημέρα του μήνα.

Bet365 - Free bet στο Τσέλσι - Μαν. Σίτυ

Δωρεάν στοίχημα στην  bet365 στο Τ΄σελσι - Μαντσεστερ Σίτυ
Στοιχηματίστε πριν την έναρξη του παιχνιδιού στο Τσέλσι Μαντσεστερ Σίτυ την Δευτέρα και αμέσως μετά την εναρξη και κερδίστε ένα δωρεάν live bet ίδιας αξίας έως 25 ευρώ. Παίξτε στην Bet365 με περισσόσότερες από 60 διαθέσιμα στοιχήματα.

Bet365 - Live Streaming 19-20 Νοεμβρίου

Live Streaming στην Bet365 το Σ/Κ 19 και 20 Νοεμβρίου
Το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου 2011 η Bet365 προσφέρει δεκάδες ποδοσφαιρικούς αγώνες σε δωρεάν live streaming στην υπηρεσία Ζωντανό Βίντεο

Euro 2012 Playoffs στην Bet365 TV

Bet365 Live streams - Δωρεάν Ποδόσφαιρο στον Υπολογιστή σας
Δείτε δωρεάν από τον υπολογιστή σας τα παιχνίδια των Playoffs του Euro 2012 καθώς και τα μεγαλύτερα φιλικά εθνικών ομάδων την Παρασκευή 11-11-2011
SportNetbet com
Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που καταχωρήσατε.
απεξαρτηση απο τζόγο