Τελευταία ενημέρωση Τε, 12/07/2017

Εισαγωγή σε παρολί και συστήματα

Κουπόνι παρολί και  συστημάτων στην Bet365

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΑΡΟΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

 

Οι παίχτες αρχικά επέλεγαν και προτιμούσαν το διαδικτυακό στοίχημα γιατί τους έδινε την δυνατότητα να επιλέγουν μονούς αποδεκτούς αγώνες. Δηλαδή τους επέτρεπε να αποφεύγουν τα παρολί ή τα στοίχημα συνδυασμού δηλαδή τις υποχρεωτικές δυάδες και τριάδες που  επέβαλλε ο ΟΠΑΠ.

Ο όρος παρολί προέρχεται από το αγγλικό parlay (πολλαπλασιάζω τα κέρδη, δηλαδή οι αποδόσεις κάθε γεγονότος πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους και με το ποσό στοιχήματος), που προήλθε από το γαλλικό ή ιταλικό parare, στοιχηματίζω.

 

Όπως όμως και στο επίγειο στοίχημα, έτσι και στο διαδικτυακό, οι δυνατότητες συνδυασμένων  στοιχημάτων είναι πάρα πολλές. Στο παρολί ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέχρι και δέκα ή είκοσι παιχνίδια μόνο με ένα ποντάρισμα. Για να κερδίσει στο σύστημα συνδυασμού πρέπει να είναι όλα τα στοιχήματά του να είναι σωστά. Στο διαδικτυακό παρολί μάλιστα ο παίχτης έχει την ευχέρεια να συνδυάσει έναν αριθμό επιλογών από διαφορετικές αγορές πχ ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χόκεϊ σε ένα στοίχημα. Οι αποδόσεις για το παρολί καθορίζονται πολλαπλασιάζοντας μεταξύ τους τις αποδόσεις από το κάθε μεμονωμένο γεγονός.

Αν και οι πιθανότητες όπως παρουσιάζονται παρακάτω είναι δραματικά εις βάρος του παίχτη, η προσδοκία αστρονομικών κερδών με ένα μόνο στοίχημα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Για αυτό και πολλοί βλέπουν ένα μεγάλο accumulator ως ένα fun bet, αξίας λίγων ευρώ, στην λογική όμως «Κι αν σου κάτσει;»

Ενδεικτικός είναι ο παρακάτω πινάκας πιθανοτήτων για ένα παρολί αποκλειστικά με ποδοσφαιρικά γεγονότα τα οποία στην κλασική μορφή δίνουν τρεις επιλογές (νίκη, ισοπαλία και ήττα):

Αριθμός Αγώνων

Πιθανοί Συνδυασμοί

Πιθανότητα Νίκης

1

3

33,3300%

2

9

11,1100%

3

27

3.70%

4

81

1.23%

5

243

0.41%

6

729

0.13%

7

2187

0.04%

8

6561

0.015%

9

19683

0.005%

10

59049

0,0017%

 

 

Τι είναι το στοίχημα με σύστημα;

Το στοίχημα συστημάτων είναι μία περαιτέρω εξέλιξη του στοιχήματος συνδυασμού. Στόχος του στοιχήματος συστημάτων είναι να βάλετε συγχρόνως περισσότερα στοιχήματα συνδυασμού παραδίδοντας για ευκολία μόνο ένα στοίχημα. Δηλαδή μπορούμε να κάνουμε από 2 έως 8 με 10 διαφορετικές επιλογές και να επιλέξουμε αυτόματα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς είτε μερικούς από αυτούς πχ μόνο δυάδες ή μόνο τετράδες. Όταν επιλεγούμε πχ 8 αγώνες είναι δυνατό να κάνουμε μέχρι 247 ξεχωριστούς συνδυασμούς. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διεθνείς ονομασίες αλλά δύναται να τις συναντήσετε και με διαφορετικά ονόματα. Μάλιστα πλέον των 8 επιλογών μπορούμε να επιλέξουμε και κάποιους αγώνες στάνταρ για να αυξήσουμε τα κέρδη. Έτσι πχ με μια προσθήκη στάνταρ αμέσως κάνουμε τους 247 συνδυασμούς λίγότερους και άρα το στοίχημα οικονομικότερο αλλά και πιο επισφαλές διότι εάν χαθεί το στάνταρ χάνονται και όλα τα μεμονωμένα στοιχήματα καθώς θα το εμπεριέχουν όλα.

 

Στο παρακάτω πίνακα δίνονται ενδεικτικά κάποια στοιχεία για το πλήθος των αγώνων που περιέχουν τα συστήματα. Στη δεξιά στήλη παρουσιάζονται τα συστήματα με βάση των αριθμό επιλογών από το συνολικό αριθμό αγώνων και στην αριστερή στήλη ο συνολικός αριθμός στοιχημάτων. Για παράδειγμα ο πρώτος συνδυασμός μας δείχνει ότι οι δυάδες από τρία διαφορετικά γεγονότα μας δίνουν τρία διαφορετικά στοιχήματα (τρεις δυαδες).

Σύστημα

Αριθμός στοιχημάτων

2 από 3

3 στοιχήματα

 

 

2 από 4

6 στοιχήματα

3 από 4

4 στοιχήματα

 

 

2 από 5

10 στοιχήματα

3 από 5

10 στοιχήματα

4 από 5

5 στοιχήματα

 

 

2 από 6

15 στοιχήματα

3 από 6

20 στοιχήματα

4 από 6

15 στοιχήματα

5 από 6

6 στοιχήματα

 

 

2 από 7

21 στοιχήματα

3 από 7

35 στοιχήματα

4 από 7

35 στοιχήματα

5 από 7

21 στοιχήματα

6 από 7

7 στοιχήματα

 

 

2 από 8

28 στοιχήματα

3 από 8

56 στοιχήματα

4 από 8

70 στοιχήματα

5 από 8

56 στοιχήματα

6 από 8

28 στοιχήματα

7 από 8

8 στοιχήματα

 

 

2 από 9

36 στοιχήματα

3 από 9

84 στοιχήματα

4 από 9

126 στοιχήματα

5 από 9

126 στοιχήματα

6 από 9

83 στοιχήματα

7 από 9

36 στοιχήματα

8 από 9  

9 στοιχήματα

 

 

Παρακάτω παρατίθενται τα γνωστότερα συστήματα με την επεξήγηση τους.

Patent: Μια πατέντα αποτελείται από 7 στοιχήματα που συμπεριλαμβανομένων 3 επιλογών σε διαφορετικούς αγώνες, 3 μονά, 3 διπλές και 1 τριπλή. Όλες οι νικητήριες επιλογές προσφέρουν κέρδη.  

Lucky 15: Ένα Lucky 15 αποτελείται από 15 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 4 επιλογές, 6 διπλές, 4 τριάδες και 1 τετράδα. Οποιαδήποτε νικητήρια επιλογή εγγυάται κέρδος.

Super Yankee:  Ένα Super  Yankee αποτελείται από 26 στοιχήματα που περιλαμβάνουν 5 επιλογές σε διαφορετικούς αγώνες, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες και 1 πεντάδα. Οποιεσδήποτε δύο νικητήριες επιλογές εγγυώνται κέρδος. Στην ουσία αποκλείσαμε τα μονά παιγνίδια τα οποία παρουσιάζονται στον επόμενο συνδυασμό.

Lucky 31: Το Lucky 31 αποτελείται από 31 στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν 5 επιλογές σε διαφορετικά αγωνίσματα, 5 μονά, 10 δυάδες, 10 τριάδες , 5 τετράδες και 1 πεντάδα.

Lucky 63: Ένα lucky 63 αποτελείται από 63 στοιχήματα για 6 επιλογές σε διαφορετικά γεγονότα, 6 μονά, 15 δυάδες,  20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 Πεντάδες και 1 εξάδα.

Super Heinz: Το Super Heinz αποτελείται από 120 στοιχήματα συμπεριλαμβανομένων 7 επιλογών σε διαφορετικά αγωνίσματα, 21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδα και 1 επτάδα. 

Goliath: Το Goliath αποτελείται από 247 στοιχήματα συμπεριλαμβανομένων 8 επιλογών, 28 διπλών, 56 τριάδων, 70 τετράδων , 56 πεντάδων, 28 εξάδων, 8 επτάδων και 1 οκτάδας.

 Διαφημίσεις

Live Streaming και τηλεοπτικο πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων

Πρόγραμμα για Live Streams & Τηλεοπτικές Μεταδόσεις
Ποδοσφαίρου/Μπάσκετ/Motorsports

   
 

 

   

 

Οδηγός για το στοίχημα - Bet Guide

Live Streaming Δωρεάν σε εταιρείες στοιχημάτων

Bwin Live Streaming
        Παρακολουθείστε δωρεάν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και άλλα αθλήματα από τον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Χωρίς να χρειαστεί να στοιχηματίσετε δείτε τους αγώνες που...  

Εισαγωγή σε παρολί και συστήματα

Κουπόνι παρολί και  συστημάτων στην Bet365
    Ο όρος παρολί προέρχεται από το αγγλικό parlay (πολλαπλασιάζω τα κέρδη, δηλαδή οι αποδόσεις κάθε γεγονότος πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους και με το ποσό στοιχήματος), που προήλθε από το γαλλικό ή ...  

Value Betting - Η Αξία του Στοιχήματος

Πιθανότητες Επαλήθευσης σημείου στο ανταλλακτήριο της Betfair
    Το Value bet ισούται με την Απόδοση Σημείου, δηλαδή την απόδοση που δίνει ο bookmaker στο σημείο που θέλουμε να ποντάρουμε προς την Προσωπική Εκτίμηση, δηλαδή τις πιθανότητες που δίνουμε εμείς στο ...

Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ

Betfair στοίχημα ασιατικού χάντικαπ
    To Ασιατικό Χάντικαπ (Asian Handicap) είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές στοιχηματισμού η οποία έχει ρίζες από την Ασία.Ουσιαστικά με το ασιατικό χάντικαπ (μειονέκτημα ή πλεονέκτημα) ο bookmaker...

Στοίχημα μέσω Κινητού Τηλεφώνου

Betfair εφαρμογή mobile betting
To Mobile sports betting παρέχεται πλέον από ένα μεγάλο αριθμό εταιριών διαδικτυακού στοιχήματος.τον τελευταίο χρόνο οι πλέον καινοτόμοι bookmakers δημιούργησαν εφαρμογές συμβατές με μεγάλη...

Προσφορές των εταιρειών στοιχημάτων

expekt μπόνους εγγραφής
Μια πολύ συνηθισμένη προωθητική ενεργεία των bookmakers είναι η προσφορά δωρεάν στοιχημάτων (free bets) ή μπόνους κατάθεσης, η οποία κατορθώνει να επηρεάσει εν δυνάμει πελάτες, ξεχασμένους πελάτες...
SportNetbet com
Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που καταχωρήσατε.
απεξαρτηση απο τζόγο