Τελευταία ενημέρωση Τε, 12/07/2017

Αθλητικές Τηλεοπτικές Μεταδόσεις

Τηλεοπτικό Προγραμμα live agones για ποδόσφαιρο

Δείτε σε πιο κανάλι παίζει η ομάδα σας

To πρόγραμμα ζωντανων αγώνων στο ποδόσφαιρο δεν το βρίσκουμε εύκολα. Συχνά έχουμε αναρωτηθεί σε ποιο κανάλι παίζει η αγαπημένη μας ομαδα. Τα συνδρομητικά Ote Sports και Nova Sports έχουν τα δικαιώματα προβολής των περισσοτέρων αθλητικών διοργανώσεων και συχνά δε γνωρίζουμε ποια εταιρεία ή ποιο αθλητικό κανάλι της ίδιας εταιρείας προβάλλει τον αγώνα ή αν ο αγώνας μεταδίδεται σε high definition.

Το εργαλείο του freebets.gr σας βοηθάει να βρείτε καθημερινά την ώρα και το κανάλι προβολής αγώνων από τα μεγαλύτερα ευρωπαικά πρωταθλήματα. Κάποια από τα κανάλια αυτά όπως το novasports και το action24 το οποίο έχει αποκτήσει τα δικαιώματα μετάδοσεις πολλών ευρωπαικών πρωταθλημάτων, προσφέρουν τα ίδια γεγονότα και σε live streaming μετάδοση, για το πρόγραμμα  των live μεταδόσεων  όμως θα πρέπει να  επισκεφθείτε τη σελίδα με τις μεταδόσεις μέσω ιντερνετ που προσφέρουν τηλεοπτικά κανάλια και bookmakers

Στο παρακάτω πρόγραμμα μεταδόσεων μπορείτε να επιλέξετε το άθλημα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Προσφέρεται πρόγραμμα για live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει καθώς και μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Εφόσον δεν βρίσκετε το πρόγραμμα για κάποιον αγώνα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε

Διαφημίσεις

Live Streaming και τηλεοπτικο πρόγραμμα αθλητικών μεταδόσεων

Πρόγραμμα για Live Streams & Τηλεοπτικές Μεταδόσεις
Ποδοσφαίρου/Μπάσκετ/Motorsports

   
 

 

   

 

SportNetbet com
Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης στη διεύθυνση που καταχωρήσατε.
απεξαρτηση απο τζόγο